"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Julkaisukelpoinen

Nyt on arki alkanut ja kesäloma on virallisesti ohi, kun vuosittainen Helsinki City Marathon on koettu. Viikonloppu vietettiin siis Helsingissä maratonin merkeissä, aivan kuten viimekin vuonna (linkki viime vuoden HCM -postaukseen) eikä Weekend -festivaaleilla, kuten olettaa saattaisi. Itse en siis tähän juoksuun osallistunut, mutta kannustusjoukoissa ollaan heiluttu jo useamman vuoden ajan. Kyllä sitä juoksemista siinäkin saa harrastaa, kun pitää liikkua paikasta toiseen. Viikonloppuun mahtui toki paljon muutakin, kuten kuvailua, hyvää ruokaa, taidetta, kirppareita ja lähetettiin yksi ystäväkin reissuun Austraaliaan puoleksi vuodeksi!

Kiasmassa käytiin lauantaina kiertelemässä ja tutustumassa mm. Alfredo Jaarin ja Marimekon näyttelyihin. Paikan päällä saa ottaa kuvia, mutta niitä ei saa julkaista, jos taideteokset ovat selvästi esillä kuvassa. Harmi, koska muutama kuva olisi kyllä tehnyt mieli jakaa. Näyttelyssä oli kuitenkin muutama "taideteos", jossa ns. sai itse "tehdä" taidetta, joten tulkitsin sen siis taiteeksi, jonka olen itse luonut ja sen vuoksi se saan myös päättää sen käyttötarkoituksesta (ihan hyvän maun rajoissa tietenkin).





















"You do not take a photograph. You make it." - Ansel Adams

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti