"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

maanantai 14. lokakuuta 2013

Teema: keltainen !

Taas yhdet synttärit vietetty. Tein uunijuustokakkua ja oli kuulemma hyvää, vaikka omaan makuun oli vähän tunkkainen leipomus, mutta mitäs me pienistä.

Syksy ei oo ikinä  ollut näin värikäs ! Tuntuu, että joka paikassa on puita ja värit vaan pomppii silmille. Ihan nättiä kuitenki (:

Se on nyt syysloma, ihmiset ! En muistakaan koska viimeks on saanut aamulla herätä ihan omaan tahtiin eikä herätyskellon mukaan. Piilopessimistinä täytyy kuitenkin myöntää että pian tämäkin loma on ohi, ei siis huolen häivää ! No joo... niin kuin virttä veisathan: "Päivä vain ja hetki kerrallansa..."









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti