"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

lauantai 27. huhtikuuta 2013

käsikirjoituksia.. ja muuta tärkeetä

Kello soi lauantai-aamuna 8.15. mitä?!
Sitä vaan, että lähdettiin kymmeneks harkkaamaan meidän ehdotonta ykkösluokkasta musikaalia. Kässäri, musat, vaatteet, teetä ja sitten menoks. Saatiin mentyä läpi se pari kertaa kokonaan ja se on ihan pikkusta hiomista vaille valmis (:
Ensi-iltaa odotellessa...

Meillä on siis ollut käynnissä semmonen Ester -projekti ja ollaan sitten työstetty yhtä musikaalia, joka kertoo vähän Raamatun Esterin tapahtumista. Tänään pidettiin 'suur-Ester-päivät' ?
ja takkuiltiin sen kanssa kuus tuntia. Mutta hyvällä mallillaan sekin on !

 Ihan nopeesti kerron minkä takia me tehdään tätä, eli oltiin viime syksynä HOPE -tapahtumassa  ja siellä puhuttiin paljon ihmiskaupasta ja sen uhreista. Tässitten lähti käyntiin se, että mekin omalta osaltamme haluttaisiin auttaa jotenkin, joten päätettiin tehdä se musikaalin kautta - siitä saadut varat laitettaisiin ihmiskaupanuhrien hyväksi ja oltaisiin tätä kautta mukana tukemassa A21 kamppanjaa.

Tässä linkki videoon, joka puhutteli meitä ja uskallan väittää, että muutkaan eivät ihan kylmäksi jääneet (:
 
Me oltiin viimekesänä jo toteutettu tämä Ester -musikaali yhdellä kesäleirillä, mutta nyt siitä tulee hiotumpi ja isommalle yleisölle tarkoitettu (;

Kuvia treeneistä ->







Viikonlopun jatkoja !
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti